Anex Sport biztonság, minőség, kompromisszumok nélkül!

Közzétette Babakocsik .hu on

Az ANEX sport minőségi babakocsi, céltudatos szülőknek!

Ami jó a gyereknek, az biztosan jó lesz neked! Az Anex babakocsi nem csak mérhetetlenül elegánsan néz ki, követve a mai trendeket - sőt, alán még túl is mutatva azokon - hanem hihetetlenül praktikus.

Minden megvan benne, ami egy hétköznapi használatnál elengedhetetlen.

Éppen emiatt érzed azt, hogy a babád és te nem szenvedtek hiányt semmiben!

Ha valaki a minőség és biztonság szempontjából akar babakocsit választani, akkor ne keressen tovább: ez az ő választása.

Mi az, amit sokan elvárnak egy babakocsitól a vásárlás előtt? Nem árt tisztában lenni ezekkel a dolgokkal.

Először is, mindketten akartunk azt, hogy legyen kókuszmatrac. Sőt, fontos volt az is, hogy állítható legyen a magassága, ez ugyanis sokkal kényelmesebb a gyereknek. nagyon fontos volt az is, hogy az UV sugaraknak és azon káros hatásainak teljes mértékben ellenálljon, elvégre a kicsit védjük meg tőle.

Szintén nem utolsó szempontként felmerült az, hogy a babakocsi alján legyen egy kisebb táska, ami lehetőleg vízálló, és nem adja meg magát az időjárás viszontagságainak.

Az Anex babakocsikban ez minden megvan. Sőt, a csomagocska teljesen vízálló, nem úgy, mint sok más társánál, így nem lesz annyira poros és saras, no meg nedves sem.

Nincs tépőzár sem. Ez régen jó volt, de sokszor csak rongálta más felületek felszínét, és nem volt a legkényelmesebb.

Fontos szempont volt az is, hogy az ágynemű kicserélhető legyen, ugyanis nem csak ergonomikus, de higiéniai okokból is sokkal célszerűbb, ha egy babakocsi rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, arról nem beszélve, hogy a fékezést is teljesen egyszerűen lehessen megoldani, kényelmesen.

Az Anex sport babakocsi éppen ilyen. Nincs többé a kerék vagy a fékrendszer alá betett láb, amitől a cipőnk azonnal koszos lesz...

Hatalmas gumi kerekekkel van felszerelve az Anox, ez nem csak elegánssá teszi és modernné a kisbabánk különbejáratú babakocsiját, hanem sokkal könnyebben használható a természetben, például kavicsos vagy földúton.

Az Anex sport felfüggesztése annyira profi, hogy a baba még álmából sem kel fel, ha épp nem járdán toljuk a babakocsit, sem kavicsos, buckás úton.

Emellett nem utolsó szempont az, hogy könnyű maga az egész babakocsi szerkezete.

Sokak számára tehát ez a babakocsi az egyetlen, ami az összes követelménynek megfelelhet, nem véletlen, hogy olyan sokan választották már, és mindenki megvan vele elégedve.

Több féle színkombinációban elérhető, van köztük fekete, markáns, elegáns barna. Mindegyik remek választás lehet.

Leginkább azoknak lehetne legjobban ajánlani, akik a minőség és a biztonság, valamint a megbízhatóság terén NEM kötnek kompromisszumokat!

Újabb bejegyzések

RSS